Vivantus Amstelveen Nieuwbouw Kopen Huren Presale Oplevering Specialisten (1)

Over ons

Vivantus is met 37 makelaarskantoren de grootste makelaarsgroep van Nederland. We zijn bekend met onze gevestigde namen Beumer, Brockhoff Makelaars, Hendriks Makelaardij, Hoekstra en Van Eck Makelaars, Petra De Kleermaeker Makelaardij, Schuitema Hoekstra en Van Eck Makelaars, Thijssen Makelaardij, Van Dorsten Makelaars, De woonfabriek en De Hypotheekshop. 

Vivantus ontzorgt van initiële fase tot aan de oplevering

Als overkoepelend label bundelt Vivantus Nieuwbouw de kennis en know-how van alle regionale woningmarktspecialisten in een centraal opererend team. Eén bedrijf met één doel: de beste dienstverlening voor onze opdrachtgevers. 

Ons nieuwbouwteam bestaat uit ervaren woningmarktconsultants en nieuwbouwmakelaars, on- en offline marketingspecialisten en administratieve krachten. Onze veelzijdige backoffice staat voor een snelle en adequate uitvoering. We kijken vooruit, signaleren proactief kansen en risico’s en voorzien u tijdens het hele traject van het allerbeste advies. Zo kunnen we u optimaal ondersteunen bij al uw nieuwbouw vraagstukken, of het nou gaat om kleinschalige nieuwbouw- of transformatie tot omvangrijke gebiedsontwikkelingen van meer dan 1.500 wooneenheden.

Wij zijn thuis in alle disciplines binnen uw ontwikkelings- en nieuwbouwvraagstukken!
Bouke Molenkamp Directeur Vivantus Nieuwbouw
Bouke Molenkamp
Directeur Nieuwbouw

Meer dan 35

Vestigingen

3797

Woningen verkocht

245

Medewerkers

Onze USP's

Ervaring en veel kennis rondom de verkoop van nieuwbouw
Een creatief, enthousiast en daadkrachtig nieuwbouwteam
Een datagedreven aanpak om projecten nog beter te maken
Waardevolle informatie door (o.a.) uitgebreide marktanalyses
Een fijne en integere samenwerking

Onze nieuwbouwbrochure: