Vivantus Amstelveen 11 10 2021 Epsilon Studios Ektor Tsolodimos 29

Onze diensten

Van idee tot project

Als nieuwbouwspecialist hebben wij jarenlange ervaring met de verkoop van nieuwbouw- en transformatieprojecten. Daardoor kunnen wij u in iedere projectfase ondersteunen. Vanaf de eerste ontwerpfase denken we kritisch met u mee om zo tot een geschikt product te komen voor de locatie, doelgroep en markt. Door middel van pro-actieve locatiescans en netwerk van onze regionale en lokale makelaars kunnen we u ook attenderen op geschikte projectlocaties. 

Tender

Gemeenten besteden vaak nieuwbouwplannen aan via tenders.
Dit is een intensief, kostbaar traject, waarbij de juiste marktexpertise en creatieve ideeën essentieel zijn. Wil u uw kansen vergroten? Vivantus Nieuwbouw is uw exclusieve partner in het tenderteam en helpt u met een sterke inschrijving. Of het nou gaat om een onderhandse verkoop, een besloten tender of een openbare aanbesteding; wij hebben de juiste expertise en ervaring in huis en adviseren u in iedere stap van het proces.

Neem contact op

 

Inzicht in de doelgroep

Het succes van een nieuwbouwproject hangt onder andere af van hoe goed het project in de omgeving past en aansluit bij de wensen van de doelgroep. Onze labels zijn over heel Nederland verspreid, waardoor we zicht hebben op zowel landelijke, regionale als lokale woningmarkten en kennis met elkaar kunnen uitwisselen. Daarnaast doen we uitgebreid data-gerelateerd markt- en doelgroeponderzoek. Op die manier krijgen we inzicht in potentiële kopers. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en wat zijn hun woonwensen? Als expat broker hebben we ook middelen en kennis om de internationals te bereiken.

In het plan van aanpak bepalen we strategisch hoe we uw doelgroepen gaan bereiken. Tevens gebruiken we het verkregen inzicht in de doelgroep om het nieuwbouwproject zelf aan te scherpen. We adviseren onder andere over placemaking, woningdifferentiatie, bouwstijl, de indeling en grootte van de woningen en de prijsklasse. Daarbij kan dynamic pricing worden ingezet om de prijsklasse te staven.

Meer weten over Vivantus? externe-link


Projectmarketing

Een huisstijl, projectwebsite, impressies en plattegronden behoren tot de mogelijkheden. Elk project is uniek en vereist een andere marketingaanpak. Op uw verzoek gaan wij aan de slag met het marketingplan en de uitvoering ervan. Vivantus beschikt over een professioneel marketingteam dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van creatieve multichannel campagnes. Zo brengen we uw project breed onder de aandacht van de juiste doelgroep.

We melden uw project standaard aan op traditionele platforms als Funda en Amsterdam Woont. Ook andere onderdelen van het marketingtraject kunnen we u uit handen nemen. Zo kunnen we zorgen voor de projectbrochure en -website, verkoopevents, bouwborden en social media campagnes. Ons eigen landelijk klantenbestand wordt door middel van nieuwsbrieven geregeld op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op nieuwbouwgebied. Daarnaast versturen we specifieke projectmailings over uw nieuwbouwproject.

Verkooptraject

Ook het verkooptraject nemen we voor onze rekening, van pre-sale tot aan oplevering. De verkoopprocedure stemmen we samen met u af. Welke notaris verzorgt de notariële leveringsakten? Wordt er geloot of niet? En wie begeleidt het meer- en minderwerk? We houden overal rekening mee.

Ons CRM-systeem bevat een inschrijfmodule die gekoppeld kan worden aan uw projectwebsite. Hierna kan de klant de communicatie via zijn eigen beveiligde digitale omgeving volgen. De klant heeft hierdoor 24/7 inzicht in het proces.

Daarnaast gaan wij meerdere malen met potentiële kopers in gesprek. Niemand koopt immers een nieuwbouwhuis zonder uitgebreide informatie. Tijdens het verkooptraject zijn en blijven we het aanspreekpunt voor geïnteresseerden, optanten en kopers. Zo zorgen we voor een soepel verloop én een goede afloop. Onze focus ligt niet alleen op klantvriendelijkheid, maar ook op snelheid en continuïteit van het proces, waardoor we een prettige klantreis realiseren en de klant goed voorbereid het vervolgtraject laten doorlopen. Tijdens het proces geven we advies en sturen we bij waar nodig.

 

Hulp bij financiering

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uitsluitend goede kandidaten voor uw woningen te benaderen. Indien gewenst brengen de experts van de Hypotheekshop en onze bestaande bouw makelaars al voor of tijdens het verkooptraject de financiële positie van een klant in kaart. Omdat we alle expertise onder één dak aanbieden kunnen we snel schakelen en heeft u snel een goed inzicht over de klant. Desgewenst kunnen we schakelen met de afdeling verhuur voor een huurwoning om de koper onderdak ter overbrugging te bieden.